×
Mar 6, 2015 · Цветанови двори е малък туристически обект. Разполага с две вили в един общ двор. Всяка вила е ориентирана към улица, съответно Вила 1 -ул .
Вили „Цветанови двори“ from m.facebook.com
Rating (10)
Вили Цветанови Двори Рибарица · Страница · Хотел · +359 88 848 6562 · vili-ribaritsa.com · Оценка · 5,0 (20 отзива).
Вили „Цветанови двори“ from turizam-bg.com
"Цветанови двори" е нов туристически обект, който се състои от две самостоятелни вили, изградени в един двор с общ капацитет от 8+4 места.

Villas "Tsvetanovi dvori"

(27) Cottage in Ribaritsa, Lovech Province, Bulgaria
Permanently closed
Address: обл. Ловеч, с. Рибарица, ул. Георги Бенковски 388, 5720 с. Рибарица, обл. Ловеч, Bulgaria
Phone: +359 88 848 6562
Вили „Цветанови двори“ from opoznai.bg
Цветанови двори е малък туристически обект. Разполага с две вили в един общ двор. Всяка вила е ориентирана към улица, съответно Вила 1 -ул ".
Цветанови двори” е нов туристически обект. Той се състои от две самостоятелни вили, изградени в един общ двор и капацитет от 8+4 места.
Вили „Цветанови двори“ from m.rooms.bg
Цветанови двори са две новопостроени вили, разположени в село Рибарица, по пътя за село Шипково, 500 метра преди разклона към модерният хотел" Evergreen ...
Rating (3) · $$
Цветанови двори е нов туристически обект, който се състои от две самостоятелни вили, изградени в един двор с общ капацитет от 8+4 места.
„Цветанови двори” се състои от две самостоятелни вили, изградени в един двор с общ капацитет от 8+4 места. Всяка от вилите има по 2 спални (всяка с баня и ...
Вили "Цветанови двори" е нов туристически обект, който се състои от две самостоятелни вили, изградени в един двор с общ капацитет от 8+4 места. Всяка от ...